Wielrennen: Brakelaar Dylan Van Den Borre behaalt derde plaats

1-Dylan Podium-001

Nadrin, 10/04/2017: Gisteren  was er niet alleen Parijs-Roubaix, maar er werd ook gekoerst in het verre Nandrin nabij Hoei. Een wedstrijd voor nieuwelingen (berggeiten). Met 70 renners verschenen ze aan de start. Waaronder Dylan Van Den Borre uit Brakel.

De renners kregen 12 ronden onder de wielen geschoven, goed voor een totaal van 50 kilometer, met telkens 2 beklimmingen in. Dylan verkeerde in bloedvorm, maar kreeg  in de 8ste ronde af te rekenen met pech. Zijn drinkbushouder komt los te zitten, hij moest  een tijd met een reservefiets rijden. Daarbij heeft hij veel krachten verspeeld.

Tijdens zijn fietswissel viel een renner aan,  Dylan en ploegmaat Tijl De Decker namen het initiatief en probeerden de kloof te dichten. Spijtig genoeg was  de vogel gaan vliegen en zat er niets anders op dan te sprinten voor de tweede plaats.  Dylan werd uiteindelijk derde. “Een mooie prestatie”, aldus een tevreden trainer Kurt Van Ruyskensvelde. (Schietecatte Rudy)