Randevenementen tijdens Grote Prijs Stad Zottegem moeten aangevraagd worden

img_1009

Zottegem, 10/04/2017: Het stadsbestuur laat weten dat het vanaf dit jaar een Bijzonder Nood- en Interventieplan moeten opmaken voor de randactiviteiten die tijden de Grote Prijs Stad Zottegem worden georganiseerd en doorsturen aan de Gouverneur van de Provincie Oost-Vlaanderen. Om dit in goede banen te leiden moet iedereen die een activiteit wil organiseren verplicht een aanvraag indienen.  

Het gaat zowel om (rand)activiteit langs het parcours als deze die in de  onmiddellijke ervan worden georganiseerd. Bij de aanvraag moet een duidelijke en gedetailleerde omschrijving van de activiteit gevoegd worden.

Aanvragen moeten tegen uiterlijk 19 mei 2017 ingediend te worden en dit schriftelijk aan het college van burgemeester en schepenen, of via mail aan secretariaat@zottegem.be.