So you think you can PLAY-IN was muzikale knaller !

play-in sint cecilia DSCF8382.JPG

Geraardsbergen, 26/04/2017, ingezonden –  22 april 2017 bracht Concertband Cecilia een super geslaagde PLAY-IN in een bomvolle zaal De Doos in De Gavers. Het opzet om de jeugd te stimuleren om een blaasinstrument te bespelen, werd vanavond extra in de spotlights gebracht. Cecilia’s zoektocht naar nieuw blaastalent werd een gigantisch succes en bracht in samenwerking met de Kunstacademie Geraardsbergen een mega-orkest tot stand van bijna 100 muzikanten. Dit op een reuze podium waar een superdecor en een prachtige lichtshow het neusje van de zalm waren.  

conceertband sint cecilia geraardsbergen.png

Gastdirigent Yves Dumonceau van de Kunstacademie zorgde samen met CCG-dirigent Vincent Alpaerts voor meerdere muzikale pareltjes zoals Harry Potter, The Lion King, Pirates of the Caribbean, The Beatles medley en vele andere. Het jazzy Children of Sanchez met een pleiade solisten van leerkrachten uit de Kunstacademie zorgde voor hoogwaardige klanken. Naast de muziek straalde Astrid als charmante presentatrice en schitterde Peter met meerdere gekke typetjes.

Op de popbeats van Can’t Stop The Feeling sloot Concertband Cecilia Geraardsbergen met een staande ovatie van zijn publiek een fantastisch project af.

Leve de blaasmuziek!