Balegem is een molendorp

Oosterzele -Balegem 27.04.17: De Klepmolen werd prachtig gerenoveerd en maalt iedere eerste zondag van de maand zijn portie meel. En niet zomaar wat meel, maar biomeel dat te koop wordt aangeboden  op 7 mei in de Klepmolen, op 28 mei , op 2 juli en 6 augustus en op 1 oktober. 

In de Patisson kan je ook het biomeel aankopen (dat is op Houte 35) elke vrijdag en zaterdag. Naast de Klepmolen is er  de Windekemolen die momenteel  door de Provincie opnieuw gerestaureerd wordt. Op de  Guillotinemolen in de Molenstraat is intussen een boompje aan het groeien. Een laagje verf zal niet toereikend zijn, een heuse opknapbeurt wel…

De Balegemse Guillotinemolen

1

De Klepmolen draait iedere eerste zondag van de maand “biomeel”

2

De Windekemolen, grondige restauratiewerken zijn momenteel aan gang.

3

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X