Merelbeke overlaadt nieuwe inwoners met geschenken

DDL merelbeke nieuwe inwoners 3

Merelbeke, 27/04/2017:  Tijdens het jaarlijks onthaalmoment afgelopen zondag verwelkomde Merelbeke 90 nieuwe inwoners.  

DDL merelbeke nieuwe inwoners 1

Tijdens dat onthaalmoment in het gemeentehuis, dat twee keer per jaar georganiseerd wordt, krijgen alle nieuwe Merelbekenaren toelichting bij de dienstverlening van de gemeente, het OCMW, het Sociaal Huis, de politie en de brandweer. Ze maken ook kennis met de schepenen en raadsleden en krijgen een promofilm over de gemeente te zien.

Na afloop van het offici ële gedeelte werd  gezellig gepraat  tijdens de receptie. Elke nieuwe inwoner ging  naar huis met een herbruikbare linnen tas boordevol informatie en geschenkjes, zoals onder meer een Cadeaubon Merelbeke, UiT-cheques en een paraplu met logo van de gemeente. (Foto’s en tekst DDL)