Koop vanaf vandaag Rode Kruis stickers in Zottegem

ngwxfqeituvdd.be-header-def-1200x400-0.5.0.5

Zottegem, 27/04/2017: Vanaf vandaag start de nationale Fondsenwervingscampagne van het Rode Kruis. In Zottegem kan je er vandaag kopen aan kruispunt ’t Vosken (vanaf 15u00) en aan de ingang van enkele warenhuizen. (PDV)

Rode Kruis-Zottegem werkt traditiegetrouw mee aan deze campagne om zo op plaatselijk vlak fondsen te kunnen verwerven om de lokale afdeling te ondersteunen. De opbrengst van de verkochte stickers zullen dienen om de vrijwilligers verder te kunnen begeleiden en hun opleidingen te financieren, zo kan Rode Kruis Zottegem deze zomer kinderen uit kansarme gezinnen in de regio eens een deugddoende vakantie garanderen, haar afdeling verder uitbouwen met dringend nodig materiaal en nog zoveel meer.

Wie een sticker koopt maakt kans op een prijs.