Geraardsbergse jeugd ruimt zwerfvuil

IMG_2355

Geraardsbergen, 29/04/2017: De leerlingen van de lagere scholen in Geraardsbergen en van 25 lagere scholen uit de regio ruimden afgelopen donderdag zwerfvuil. De actie was te kaderen in de ILvA-zwerfvuilactie: indevuilbak.be. (PDV) 

De leerlingen zetten zich in om in de schoolomgeving papiertjes, sigarettenpeuken, blikjes, flesjes of andere achteloos weggeworpen rommel op te ruimen. Tegelijkertijd werd in de school via een affichecampagne en via een aantal aangepaste lessen aan milieu-opvoeding gedaan, zodat de actie geen eenmalige en symbolische opruimbeurt hoeft te zijn, maar de aanzet tot een gedragswijziging.

IMG_2356

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X