Zottegem: Auto rijdt zich vast in ploeg

Ongeval Gaverland 0

Zottegem, 29/04/2017: Omstreeks 12u00 raakte een wagen zwaar beschadigd nadat hij langs Luiveld botste met de  ploeg van een tractor. De chauffeur raakte er als bij wonder zonder kleerscheuren vanaf. (PDV)

Het ongeval gebeurde op de hoek van Luiveld met Vinkenhoek. De wagen reed op Luiveld achter een tractor met ploeg en wou  deze ter hoogte  van het kruispunt in te halen. Net op dat moment sloeg de tractor linksaf. De chauffeur van de  wagen kon een aanrijding niet meer vermijden en reed zijn voertuig vast in de ploeg.

De klap was  hevig, maar als bij wonder raakte niemand gewond. De wagen raakte bijzonder zwaar beschadigd en lijkt rijp voor de schroot. Het duurde een poos vooraleer de wagen kon losgemaakt worden van de ploeg. De tractor kon na het ongeval  verder rijden. De brandweer kwam ter plaatse om de weg op te ruimen.