Zottegem: Auto rijdt zich vast in ploeg

Ongeval Gaverland 0

Zottegem, 29/04/2017: Omstreeks 12u00 raakte een wagen zwaar beschadigd nadat hij langs Luiveld botste met de ploeg van een tractor. De chauffeur raakte er als bij wonder zonder kleerscheuren vanaf. (PDV)

Het ongeval gebeurde op de hoek van Luiveld met Vinkenhoek. De wagen reed op Luiveld achter een tractor met ploeg en wou deze ter hoogte van het kruispunt in te halen. Net op dat moment sloeg de tractor linksaf. De chauffeur van de wagen kon een aanrijding niet meer vermijden en reed zijn voertuig vast in de ploeg.

De klap was hevig, maar als bij wonder raakte niemand gewond. De wagen raakte bijzonder zwaar beschadigd en lijkt rijp voor de schroot. Het duurde een poos vooraleer de wagen kon losgemaakt worden van de ploeg. De tractor kon na het ongeval verder rijden. De brandweer kwam ter plaatse om de weg op te ruimen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X