Lenteconcert Fanfare Moed en Volharding Velzeke

DSCN4299

Velzeke, 29/04/2017: Fanfare Moed en Volharding Velzeke verwelkomde begin dit jaar een nieuwe jonge dirigent, Vincent Alpaerts. Op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017 organiseert de Velzeekse Fanfare haar jaarlijkse Lenteconcert waar u hem voor het eerst voor het orkest ziet staan. 

Met de aanwinst van Vincent Alpaerts waait er een frisse wind door de vereniging. Het muzikale aanbod is zeer divers, zoals u dat gewend bent in Velzeke. In het voorprogramma treden de jongeren van de FUNfare op, nog steeds onder de enthousiaste leiding van artistieke duizendpoot Willem Buyse.

Muzikanten en bestuur hopen u talrijk te mogen verwelkomen op een van de concertavonden in zaal Sint-Cecilia, Romeins Plein te Velzeke.

Kaarten zijn te verkrijgen bij alle leden of via fanfare.velzeke@telenet.be

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X