Wijk Morelgem, nieuwe weginfrastructuur werd officieel ingehuldigd

1Sint-Lievens-Houtem, 28/04/17:  Op vrijdag 28 april werd de wijk Morelgem in deelgemeente Vlierzele officieel ingehuldigd door burgemeester Lieven Latoir  en schepen van Openbare werken Tim De Knyf in aanwezigheid van het gemeentebestuur. Het Vlierzeelse reuzenpaar was ook aanwezig en ik hoorde vertellen dat er wellicht voor volgend jaar een reuzenkind opkomst is…  (HDK, foto’s L.A.M.P.)  

Naast het officieel gedeelte was er ook de inhuldiging van de verbouwde O.L.V-kapel op de wijk Morelgem. Onder muzikale begeleiding van een Jazzbandje werd er in de stoet naar de kapel gewandeld, in gezelschap van de pastoor van Vlierzele en het zangkoor St. Cecilia, de offici ële  gemeentelijke delegatie  en gevolgd door heel wat publiek.

 

Daar werd het gerenoveerde Mariabeeld naar de gerenoveerde kapel gedragen, waarna een inzegening van de kapel en het Mariabeeld gebeurde. Het officieel gedeelte werd afgesloten meet een receptie aangeboden door de gemeente St.Lievens Houtem. Schepen Tim De Knyf schetste het verloop van de wegeniswerken en burgemeester Latoir  dankte alle betrokken partijen.

Later op de avond werd er  nog een fuif georganiseerd waarvan de inkomsten voor het goede doel bestemd waren.