Jong N-VA Rhode lanceert idee ënbus: ‘Postbus V’

Afbeelding 'Postbus V'.jpg

Melle, Merelbeke, Oosterzele, 16/05/2017 – Persbericht – Jong N-VA Rhode luistert! Dat is de kernboodschap van een campagne die Jong N-VA Rhode lanceert. De ‘Postbus V’-campagne is een initiatief van de koepelafdeling van Jong N-VA uit de gemeenten Melle, Merelbeke en Oosterzele. ” ‘Postbus V’ zal alle inwoners uit de drie gemeenten de kans bieden om voorstellen en idee ën met ons te delen”, aldus Simon Lejeune, voorzitter van Jong N-VA Rhode.  

De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zijn voor velen nog veraf. Toch is dit h ét moment om met goede voorstellen en idee ën naar buiten te komen. “Iedereen die een voorstel, een idee of een aanzet daartoe heeft, moet de kans krijgen gehoord te worden. Jong N-VA Rhode wil gehoor geven!”, klinkt het vastberaden bij Simon Lejeune, d voorzitter Jong N-VA Rhode. “Iedereen die een voorstel, een idee of een aanzet daartoe heeft, moet de kans krijgen gehoord te worden. Jong N-VA Rhode wil gehoor geven!”

“Postbus V’ is een postbus waarmee wij op lokale evenementen aanwezig zullen zijn. Wij koppelen hieraan ook een e-mailadres waar voorstellen en idee ën naartoe gestuurd kunnen worden: postbusV@outlook.com.”