CC Zoetegem brengt ‘Vreemde Vogels’ naar Zottegem

vreemde vogels

Zottegem, 18/05/2017 –  Op zondag 28 mei sluit CC Zoetegem haar podiumseizoen af met een heel bijzondere voorstelling. Niet in de theaterzaal, maar op een aparte locatie in Zottegem: het park van Breivelde.  

‘Vreemde Vogels’ is de eerste voorstelling van de jonge actrice Frederika Del Nero en Julie Delrue. Vanuit een echte vogelobservatiehut maak je kennis met Hanna Havik en Merel Vanneste, twee fervente vogelliefhebbers. Ze zijn helemaal klaar voor een namiddagje vogels spotten, maar wat gebeurt er als plots een vreemde vogel opduikt?

‘Vreemde vogels’ is een absurde en ontroerende voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar over thema’s als vriendschap en verschillen overwinnen.

Vreemde Vogels, op zondag 28 mei, 15u in het Park van Breivelde.

Nog geen tickets? Reserveer dan snel, ze zijn beperkt! Reserveren kan aan de UITbalie (uitbalie@zottegem.be of 09 364 69 33) of via de website www.cczoetegem.be.