Sluikstorters : Vieze gasten, mijn gedacht!

sluikstorten - onder de brug achter het kasteel - IMG_5490

Zottegem, 18/05/2017 – Ondanks de inspanningen die deze stad levert om er proper bij te liggen blijven mensen hardnekkig hun kleine peuken en grote rommel dumpen. Nochtans is één van de meest populaire en symbolische figuren van de stad een gedreven reinigingsbeambte, de man op zijn fiets. Dus velen erkennen het belang van propere publieke ruimten. Van eigens zijn het gros der burgers blij met de inspanningen,… maar anderen blijken hardleers, ondanks forse boetes van 500 Euro per overtreding. (Sjk)

Onder de bruggen, chill-out voor viespeuken?

Aan diegenen die denken dat vrijheid zonder grenzen is : zonder uw hulp kan niemand de stad proper houden. U trekt het zich niet aan? Op enkele locaties, waar u misschien ook graag vertoeft, ligt het er nochtans echt vies bij, zelfs gevaarlijk voor graaiende kinderhanden. Dat zijn de parking aan het zwembad en onder de bruggen aan de achteringang van het kasteel / de bieb. U heeft er geen boodschap aan?

Op de parking aan de Bevegemse vijver ter hoogte van het skatepark.

Zottegem is nochtans een coole stad waar mensen nog mogen chillen en waar in principe niemand zeurt wanneer iemand langs een bruggetje of onder een boom met mate / maten geniet van een pafje of een borrel.

Maar wanneer je vuiligheid op de grond terecht komt, dan gaat ook die vrijheid uiteindelijk teloor. Wedden? Dus maak het jezelf niet moeilijk.

Ruim je shit op! Alleen zo vermijd je dat straks overal camera’s hangen!

(SjK)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X