Jeugd Bottelare in concert

DDL bottelare jeugd muziek (1)

Bottelare, 18/05/2017 –  Naar jaarlijkse gewoonte vond vorige week opnieuw het   jeugdconcert plaats in de Padrokring in Bottelare. De jongeren   van de plaatselijke Harmonie bewezen   dat er veel muzikaal talent aanwezig is.

DDL bottelare jeugd muziek (2)

Onder de deskundige leiding van de dirigenten(tes)en met v éél enthousiasme werd gespeeld op instrumenten zoals dwarsfluit ,trompet, sax ,klarinet ,trombone en ook de jonge drummertjes kregen de   kans om te tonen wat ze in hun mars hadden….

DDL bottelare jeugd muziek (1)

De allerkleinsten van de notenleerklas speelden zelfs hun eerste deuntje op een leeg   cola flesje …..tot verwondering van alle aanwezigen …!

DDL bottelare jeugd muziek (5)

De jongeren sloten het concert   af in groep met   gekende nummers   zoals   oa. The Lion King en   Great Movie Adventures.

DDL bottelare jeugd muziek (3)

Het was   voor de kleinsten   een unieke belevenis om met z’n allen samen voor het eerst op een groot podium te staan .  Het   talrijke aanwezige publiek (waaronder de fiere ouders ) bedankten met een staande ovatie.  Allen reeds   uitkijkend naar een volgende editie…..De toekomst van de harmonie in Bottelare lijkt verzekerd! (L V D K — DDL)

DDL bottelare jeugd muziek (4)