Jeugd Bottelare in concert

DDL bottelare jeugd muziek (1)

Bottelare, 18/05/2017 – Naar jaarlijkse gewoonte vond vorige week opnieuw het  jeugdconcert plaats in de Padrokring in Bottelare. De jongeren  van de plaatselijke Harmonie bewezen  dat er veel muzikaal talent aanwezig is.

DDL bottelare jeugd muziek (2)

Onder de deskundige leiding van de dirigenten(tes)en met véél enthousiasme werd gespeeld op instrumenten zoals dwarsfluit ,trompet, sax ,klarinet ,trombone en ook de jonge drummertjes kregen de  kans om te tonen wat ze in hun mars hadden….

DDL bottelare jeugd muziek (1)

De allerkleinsten van de notenleerklas speelden zelfs hun eerste deuntje op een leeg  cola flesje …..tot verwondering van alle aanwezigen …!

DDL bottelare jeugd muziek (5)

De jongeren sloten het concert  af in groep met  gekende nummers  zoals  oa. The Lion King en  Great Movie Adventures.

DDL bottelare jeugd muziek (3)

Het was  voor de kleinsten  een unieke belevenis om met z’n allen samen voor het eerst op een groot podium te staan . Het  talrijke aanwezige publiek (waaronder de fiere ouders ) bedankten met een staande ovatie. Allen reeds  uitkijkend naar een volgende editie…..De toekomst van de harmonie in Bottelare lijkt verzekerd! (L V D K – DDL)

DDL bottelare jeugd muziek (4)

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X