Zottegemse wint Open Nederlands Kampioenschap Atletiek verspringen

Julie Lenssens (ACG-kern Zottegem) 2

Zottegem, 23/05/2017 – De Zottegemse Julie Lenssens heeft afgelopen zaterdag het Open Nederlands Kampioenschap verspringen para-atletiek (G-sport) gewonnen. Haar club Atletiek Club Geraardsbergen, afdeling Zottegem is terecht fier op deze mooie prestatie.

Maar liefst 12 van de beste atleten uit Nederland en Vlaanderen verschenen aan de start van het verspringen. De bij momenten felle tegenwind maakte het de deelnemers extra moeilijk. Maar na het be ëindigen van alle zes de sprongen, liet Julie 4m98 als beste poging optekenen. Dat bleek meteen goed voor de 1ste plaats én de gouden medaille.

Julie Lenssen (ACG-kern Zottegem) 1.jpg

Op de tonen van het Wilhelmus (het Nederlands volkslied) werd Julie gelauwerd als … Nederlandse kampioene. Een bijzondere prestatie die ze heel graag deelt met haar trainer Wim De Backer, haar trotse ouders en broer én haar clubmakkers.

facebook ACG Kern Zottegem

 

 

X