KVG Oosterzele op bedevaart in Dadizele

P1030945

Oosterzele, 24/05/2017 –  Serene momenten in Dadizele. Op 18 mei trok KVG Oosterzele met 51 deelnemers op bedevaart naar Dadizele. Eerst werd er een rondgang gemaakt in het Rosarium. In de enig mooie basiliek van Dadizele werd de eucharistieviering bijgewoond. De basiliek van Dadizele is een meesterwerk van de Engelse architect Welby Pugin. (R 17).

‘s Middags werd er lekker getafeld in feestzaal ‘Gasthof d’Hoeve. In de namiddag bracht met een geleid bezoek aan de brouwerij Rodenbach in Roeselare. Tijdens de film vernam men meer over de familie Rodenbach en de werking van de brouwerij. Een gigs vertelde interessante weetjes. En uiteraard mocht er geproefd worden.

Als attentie kreeg iedere deelnemer een grote fles Rodenbach mee. De daguitstap werd afgerond met een broodmaal in de taverne ‘De Koornbloem’ in Roeselare. ‘We mogen alweer tevreden terugblikken, onze bedevaart blijft een jaarlijkse traditie. De ruime respons en de waardering van de KVG leden en sympathisanten zijn voor het bestuur een stimulans om het werk van KVG Oosterzele onverdroten voort te zetten’, evalueert Julien De Meyer de geslaagde uitstap naar Dadizele en Roeselare.

Reporter 17