Winkeldieven betrapt in Geraardsbergen

logo_politie_3

Geraardsbergen, 02/06/2017 – Het parket laat weten dat de politie dinsdag  werd opgeroepen voor een winkeldiefstal in een parfumzaak in de Grotestraat. Een man en een vrouw hadden de winkel verlaten met parfum zonder dit aan te bieden aan de kassa. Het winkelpersoneel kon een beschrijving geven van de verdachten.

Het koppel werd even later door een politiepatrouille staande gehouden thv de brug aan de Oudenaardestraat. Ze waren in het bezit van 2 flesjes parfum die ontvreemd werden in de parfumzaak.

De verdachten, een 26-jarige man en een 20-jarige vrouw, allebei uit Geraardsbergen en geen onbekenden voor politie en gerecht, werden door het parket onmiddellijk gedagvaard. Ze zullen zich op 19 juni 2017 moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde.