Zottegem heeft ambitieus woonplan klaar

18699917_10213683118221496_3551927569706297611_n

Zottegem, 02/06/2017 –  Afgelopen dinsdag 30 mei, kregen de inwoners van Zottegem en alle actoren van het woonveld de kans om kennis te maken met het ambitieuze Woonplan Zottegem. Lees hierna hoe je het kan inkijken. (PDV)

In het woonplan worden de krijtlijnen voor het woonbeleid van de stad voor de komende 10 jaar uitgezet. De 3 onderdelen van het plan, zijnde een uitgebreide woonstudie, de woonvisie en het actieplan met acties op korte, middellange en lange termijn, werden dinsdag uitvoerig toegelicht.

De aanwezigen kregen naderhand de kans om vragen te stellen en constructieve suggesties aan te rijken om wonen in Zottegem te verbeteren. Het woonplan is immers een levend document dat in functie van de noden van de stad en zijn inwoners en de toekomstige ontwikkelingen, steeds kan en zal worden bijgestuurd.

 De input, reacties en de bekommernissen van de aanwezigen werden zorgvuldig genoteerd en zullen over alle diensten heen worden bekeken, licht schepen van Huisvesting Kurt De Loor toe.

Wonen raakt immers aan vele beleidsdomeinen en een samenwerking tussen de verschillende diensten is een essentieel onderdeel van het masterplan wonen.

Wie het woonplan wil inkijken, kan terecht op de website http://www.zottegem.be/ruimte-omgeving/wonen.aspx

X