Landelijke Gilde Oosterzele organiseert ‘Ontbijt in een wijk’

DDL oosterzele landelijkegilde

Oosterzele, 13/06/2017 –  Landelijke Gilde Oosterzele organiseert elk jaar ‘Ontbijt in een wijk’. Op zondag 18 juni trekt men naar Moortsele. De bewoners van de Rollebaan krijgen vanaf 8 u tot 10 u 30 de kans om deel te nemen aan een uitgebreid ontbijt (R 17, foto DDL).

Bewoners ontmoeten elkaar

Een mooi initiatief om eens samen met de bewoners van uw straat te ontbijten. Landelijke Gilde Oosterzele wil de ontmoeting stimuleren. Het concept van de Landelijke Gilde blijft in de fusiegemeente aanslaan.

Het bestuur van de Landelijke Gilde, Danny Meersman, Alex Meersman, Marc Leus, Danny De Cuyper, Antoine De Turck, Geert Goeteyn, Mario Limpens, Filip Van Bockstaele, Didier Van den Bussche, Danny Vandestraeten, Peter Verliefde, Wilfried Verspeeten , gaat al jaren door met het concept en wil er een sociaal gebeuren van maken. De contacten worden gestimuleerd en tegelijkertijd beoogt men met ‘Ontbijt in een wijk’ een gezonde levensstijl.

Praktisch

De bewoners van de Rollebaan kunnen inschrijven bij de LG-bestuursleden, LG-oosterzele@telenet.be of via de contactpersonen Marleen Verdonck, Rollebaan 49A, 0474 / 68 60 65, Dries Van Hoecke, Rollebaan 86, 0479 / 44 37 18. Deelnemen kost 6 euro, kinderen tot 5 jaar smullen gratis. De leden van de Landelijke Gilde betalen 4 euro.

Reporter 17, foto’s DDL