Into the Wild: Engelstalige vegetarische kookworpshop in Balegem

balegem Into the wild2.jpg
Balegem, 13/06/2017 – Vlak voor de zomer organiseert EVA Oosterzele op 18 juni een veggie kookworkshop die de perfecte voorbereiding voor een trekkersvakantie vormt: Into the wild! An English, vegetarian and interactive cookery workshop with edible wild and unknown plants (R 17).

balegem Into the wild
Trek je er binnenkort op uit naar onbekende oorden? Heb je binnenkort een mondje Engels nodig op reis? Dan ben je bij EVA Oosterzele aan het goede adres. De Hongaarse Judit Fehér informeert je, met haar ruime botanische kennis, over eetbare planten, zodat je nadien zonder problemen kan rondtrekken ‘into the wild’. Naast een opwaardering van je kookkunsten is het meteen ook een leuke manier om je Engels te oefenen. De begeleidster legt alles in het Engels uit, maar er zijn vertalers aanwezig  zodat je ook het taalbad gemakkelijk gaat door spartelen. Kortom, met deze originele vegetarische kookworkshop kan je vakantie niet meer stuk. Voor meer info: oosterzele@evavzw.be.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X