KVG Oosterzele verwent de smaakpapillen

DDL oosterzele kvg

Oosterzele, 14/06/2017 – Een warme sfeer, uitstekend eten, hartelijke bediening: tijd voor een bezoek aan het eetfestijn van KVG Oosterzele. Het gaat door op zaterdag 17 en zondag 18 juni in GC De Kluize. (R 17, foto DDL)

De vereniging nodigt je uit om op zaterdag 17 juni van 18 u tot 20 u 30 en zondag 18 juni van 11 u 30 tot 14 u 30 in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke te komen genieten van lekkere gerechten.

Er is keuze tussen warme beenhesp en kalkoengebraad met frietjes, saus en groenten. Deelnemen kost 15 euro. Kinderen smullen voor 7 euro. KVG Oosterzele verwacht de levensgenieters die houden van lekker eten én drinken.

De opbrengst van het eetfestijn gaat integraal naar de werking van KVG Oosterzele. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden van KVG Oosterzele. Mogelijkheid tot het afhalen van het eten.

(Reporter 17, foto Danny De Lobelle)