22 juni: Dag van de Mantelzorg in Zottegem

zzz

Zottegem, 15/06/2017 –  Donderdag 22 juni gaat in Zottegem de ‘Dag van de Mantelzorg’ door.  Alle mantelzorgers uit de streek uitgenodigd  worden voor het boeiende muzikale verteltheater ‘De Liefde, misschien’ in het Lokaal Dienstencentrum. (PDV)

Zottegem Zorgt

Voor de vierde maal bundelen alle partners van ZoZo (Zottegem Zorgt) alle krachten om samen een interessant programma samen te stellen. Om de mantelzorgers enerzijds in de bloemetjes te zetten en anderzijds te ondersteunen organiseert ZoZo op donderdag 22 juni het verteltheater   ‘De Liefde, misschien’ door actrice Lieve De Meyer en muzikant Guido Dornheim. ‘De Liefde, misschien’ over liefde, het thema dat ons allen bezighoudt en waarover reeds duizenden vellen volgeschreven zijn. Een zoektocht naar de ware liefde in literatuur, po ëzie en muziek. Een echte aanrader.

“Onschatbare waarde”

Kurt De Loor: “Mantelzorgers zijn echt van onschatbare waarde. Ze zetten zich belangeloos in om te zorgen voor een partner, een familielid, een vriend of een buur die zorg nodig heeft. Ze betekenen voor die persoon ook vaak het verschil tussen thuis blijven wonen of een opname in een woonzorgcentrum. Het belang van mantelzorgers blijft vaak onderbelicht, maar op de Dag van de Mantelzorg zetten we onze Zottegemse mantelzorgers in de bloemetjes. En dat is dik verdiend!”

‘De Liefde, misschien’

Het muzikaal verteltheater ‘De Liefde, misschien’ gaat door op donderdag 22 juni 2017 om 19u in het Lokaal Dienstencentrum Egmont (ingang Arthur Gevaertlaan). De voorstelling is volledig gratis. Inschrijven kan in het lokaal dienstencentrum via tel. 09 364 56 95 of via mail saskia.desmet@zottegem.be.