Engelstalige vegetarische kookworkshop in Balegem

eva oosterzele

Balegem, 15/06/2017 –  Trek je er binnenkort op uit naar onbekende oorden? Heb je binnenkort een mondje Engels nodig op reis? Dan biedt EVA Oosterzele jou het perfecte voorbereidingspakket voor je vakantie aan. (DDL)

“An English spoken, vegetarian and interactive cookery workshop with edible wild and unknown plants”

De lesgeefster van dienst is de Hongaarse Judit Feh ér die jou met haar ruime botanische kennis vlot kan informeren over eetbare planten zodat je nadien zonder problemen kan rondtrekken “into the wild”.

Naast een opwaardering van je kookkunsten is het meteen ook een leuke manier om je Engels te oefenen. De begeleidster legt alles in het Engels uit maar er zijn vertalers aanwezig zodat je ook het taalbad gemakkelijk doorsparteld. Kortom, met deze originele vegetarische kookworkshop kan je vakantie niet meer stuk.

Voor meer informatie, mail naar oosterzele@evavzw.be

(Danny De Lobelle)