Geraardsbergen: TC Velina provinciaal kampioen

Heren 65 kampioen

Geraardsbergen, 17/06/2017 – De heren 65 van TC Velina behaalden een provinciale titel door een 5-1-overwinning in de afsluitende wedstrijd tegen TC Beukenhof B uit Aalst. Medekoploper TC Beukenhof A verloor  met 4-2 op Pavinom. (PDV)

Yves Kerkhove, Michel Van Hove, Luc Matthijs en Luc Maes maakten er na de enkels 3-1 van, waarna Willy Bert, Luc Maes, Luc Matthys en Fernand De Smet beide dubbels wonnen. Ridwan Wibowo, Rik Leeman en  Hilaire Pletinckx maakten eveneens deel uit van de kampioenenploeg.

De heren 6 plaatsten zich afgelopen zondag op indrukwekkende wijze voor de finale. Tom De Turck, Wannes Rondou, Lucas Poisson en Steven Vandenoortgaete wonnen in Sint-Niklaas met 0-6 en nemen het in de finale op tegen Malpertuus.

Ook mooie prestaties van de dames 3, die 2de werden, en van de dames 35/2 en de jongens 13/3 die halve finale haalden. De dames §, dames 7, dames 35/3, heren 4 en heren 35/5C schopten het tot de kwartfinales.