Merelbeke: Schrijf je in voor de vrijetijdsateliers

DDL merelbeke Vrijetijdsateliers Merelbeke.jpg

Merelbeke, 23/06/2017-  Vanaf donderdag 22 juni kan je inschrijven voor de Vrijetijdsateliers 2017-2018. Wie in Merelbeke creatief aan de slag wil, komt al snel uit bij de Vrijetijdsateliers. Elk jaar volgen meer dan 250 cursisten les in de meest uiteenlopende kunstvormen. Ook seizoen 2017-2018 belooft weer heel wat moois!  

Aanbod 2017-2018

Zowel kinderen als volwassenen kunnen terecht bij de Vrijetijdsateliers. Wil je leren tekenen en schilderen, leren pottendraaien of een cursus keramiek of bloemkunst volgen? Dat kan! Nieuw in het aanbod zijn de lessen houtsnede, aquarel en het FLUXLAB, waar je onder meer al spelend kan leren programmeren. Een team van enthousiaste leerkrachten staat klaar! Het aantal leerlingen per cursus is beperkt, zodat de leerkrachten veel aandacht kunnen besteden aan de persoonlijke, creatieve ontplooiing van de cursisten.   Je vindt het volledige aanbod op www.merelbeke.be/vrijetijdsateliers.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf donderdag 22 juni om 9 uur via https://webshopmerelbeke.recreatex.be. Wie vragen heeft, kan contact opnemen met de dienst cultuur van Merelbeke via 09 210 35 84 of vri​jeti​jdsa​teli​ers@​merelbeke.​be.

(DDL)