Minder mobielen centrale Zottegem bestaat 20 jaar en zoekt vrijwilligers

img_0099.jpg

Zottegem, 06/07/2017 – De Minder Mobielen Centrale is een  dienstverlening van het Sociaal Huis/OCMW voorpersonen met verplaatsingsproblemen door ouderdom, ziekte of een beperking. We vierden dit met de chauffeurs, die zich vrijwillig inzetten. (PDV)

Samen met de voorzitter, Kurt De Loor, schoven ze aan voor een heerlijk ontbijtbuffet bij Chez Marnic, de cafetaria van het Woonzorgcentrum Egmont. De chauffeurs die de afgelopen 20 jaar paraat stonden en nog steeds staan werden uitvoerig bedankt.

“We hopen dat we in de komende jaren nog veel beroep mogen doen op hun bereidwillige inzet, hun glimlach en luisterend oor”, klonk het.

Wil je het vrijwilligersteam vervoegen, dan kan je contact opnemen met Krista Cardoen (09 364 57 19 of krista.cardoen@ocmw.zottegem.be).

X