Vips Rock Zottegem maken kennis met gerechten Dominique Persoone

unnamed (1)

Zottegem, 06/07/2017 – De VIP-formule van Rock Zottegem werd uitgebreid met de kunsten van de bekende chocolatier Dominique Persoone. (PDV)

unnamed (3)

Wie dit weekend op vrijdag of zaterdag als VIP afzakt naar ROCK ZOTTEGEM wordt getrakteerd op een zoet extraatje. Dominique Persoone, de bekende chocolatier, komt er op uitnodiging van huiskok, Xavier Wynendaele (Art-catering) de gasten verwennen met zijn wereldberoemde chocoladeshooters en chocolade lipsticks. Crazy Cook Xavier Wynendaele is tevreden dat hij de bekende chocolatier kon strikken. “Elk jaar proberen we onze VIP’s te overdonderen met iets nieuws. Dit jaar kunnen ze chocolade snuiven. Het zijn dat soort extraatjes die ervoor gezorgd hebben dat ROCK ZOTTEGEM in de festivalwereld bekend staat om zijn luxueuze VIP-arrangementen.” Wie nog als VIP ROCK ZOTTEGEM wil meemaken, moet snel zijn. De laatste VIP-tickets zijn te verkrijgen via de website  www.rock-zottegem.be.

Wie het tweede weekend van juli extra in de watten gelegd wil worden kan als VIP naar ROCK ZOTTEGEM. VIP’s beleven het Zottegemse rockfestival in stijl. Als VIP op festivalzaterdag- en zondag kan je genieten van een zeer uitgebreid buffet in het VIP-restaurant en kan je relaxen in de VIP-lounge op het festivalterrein en de optredens bekijken vanop het VIP-podium. Bovendien kunnen ze hun wagen kwijt op de VIP-parking vlakbij het festivalterrein en krijgen ze bij aankomst een welkomstdrankje en enkele drankbonnetjes aangeboden.”

unnamed (1)

Alsof dat nog niet genoeg is, pakt ROCK ZOTTEGEM dit jaar uit met een zoet extraatje. Xavier Wynendaele: “VIP’s zullen kunnen genieten van de chocoladen kunsten van de bekende chocolatier Dominique Persoone. Hij showt er persoonlijk zijn befaamde chocoladeshooters en zijn chocoladen lipsticks. Met de chocoladeshooter kan je een paar gram cacao opsnuiven. Dit speciale zoetigheidje werd voor het eerst geïntroduceerd op een verjaardagsfeestje van de Rolling Stones en zorg voor een exclusief en complex chocoladen smaakbommetje.”

Xavier Wynendaele die met Art.catering de VIP’s en artiesten al jaren allerlei lekkers voorschotelt, is er alvast opnieuw klaar voor. “Ons VIP-restaurant staat bekend als één van de beste VIP-restaurant van de festivals, daar zijn we fier op en dus leggen we de lat elk jaar iets hoger. Ook dit jaar toveren we weer heel wat nieuwigheden en culinaire verrassingen uit onze hoed. E én ding is zeker: als artiest of VIP word je tijdens ROCK ZOTTEGEM extra in de watten gelegd. Anouk liet ons trouwens al weten dat ze enorm uitkijkt naar passage in het VIP-restaurant, blijkbaar was het haar hier vorige keer enorm bevallen.”

 

Voor meer info en de aankoop van VIP-tickets kan je terecht op  www.rock-zottegem.be!