Voorwaarts Gijzel Oosterzele: vol spanning uitkijken

DDL gijzenzele Voorwaarts Gijzel Oosterzele (1)Oosterzele, 20/07/2017 – Gans de entourage van Voorwaarts Gijzel Oosterzele is verheugd dat het in het nieuwe voetbalseizoen 2017 — 2018 opnieuw kan voetballen in tweede provinciale. De club van voorzitter Chris Govaert stoomt ook een ploeg klaar voor vierde provinciale. Voorwaarts Gijzel Oosterzele kijkt vol spanning uit naar de start van het nieuwe seizoen én uiteraard naar de eerste competitiematch (zondag 3 september): d é derby tegen KVV Windeke. (R 17, foto DDL).

Tweede provinciale, het wordt een grote uitdaging. De aanhang is overtuigd dat Voorwaarts Gijzel Oosterzele met de gebleven spelers én de nieuwkomers voldoende gewapend is om een goed figuur te slaan in tweede provinciale. Men hoopt dat de nieuwkomers zich vlug thuis voelen in Oosterzele. De nieuwkomers willen bij Voorwaarts Gijzel Oosterzele hun voetballoopbaan nieuw leven inblazen. VGO staat gekenmerkt als een grote groep vrienden die door het vuur gaan voor elkaar. Het VGO — bestuur hoopt te kunnen rekenen op een ruime thuisaanhang. Het vertrouwen in de nieuwe groep is groot. Echte teamspelers met een goede mentaliteit.

De ruime kern moet de ambitie van de club helpen waarmaken. De torenhoge concurrentie moet voor de nodige inzet zorgen, het wordt knokken voor een vaste stek. Dat kan alleen maar de resultaten ten goede komen. De trainers van tweede provinciale Peter Van Keymeulen (T1), Christoph Caron (T2), vierde provinciale Marc Thandt (T1) en keepertrainer Erwin Dedeyne hechtten veel belang aan teamgeest en discipline. Het bestuur en de trainersstaf rekenen op gemotiveerde, gedisciplineerde en positief ingestelde spelers.

Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil op het einde van het seizoen 2017 — 2018 in tweede én vierde provinciale een positieve balans kunnen voorleggen. VGO heeft een ideale mix van ervaring en jeugdig enthousiasme. Het bestuur van VGO bouwt gedreven verder aan de toekomst van de club, zowel sportief als inzake begeleiding en omkadering. Voorwaarts Gijzel Oosterzele is en blijft een warme club en familiaire club waar dankzij het bestuur de trainersstaf en de spelers goed kunnen aarden.

Nieuw bloed tweede provinciale

Jens Dierinck (KVV Ardennen), Vlayeren Blaaspijp (KVV Schelde), Justin Blaaspijp (KVV Schelde), Dino Cornet (KVV Schelde), Brian Bracke (KVV Schelde), Joran Hillewaere (FC Merelbeke), Michiel Bos (FC Merelbeke), Arno Audoor (Oudenaarde), Dante Erauw (Bambrugge), Sam De Munter (Lochristi), Tarik Arici (FC Edeboys).

Nieuwkomers vierde provinciale

Steven Lescrauwaert (VS Destelbergen), Thomas Lataer (Zulte – Waregem), Quinten Bos (vrije speler), Ian Van Hove (vrije speler), Jirky Van Caeneghem (vrije speler), Jari Desot (Lochristi B), Thibault Fiers (Tenstar Melle), Olivier Lampens (KVV Windeke), Hannes De Rycke (Maria — Aalter), Xander De Corte (KVV Windeke), Maxim Veldeman (Cercle Melle), Thomas Bockstaele (Balegem), Arne De Coninck (vrije speler), Jesse De Bock (VK Adegem), Fredo Van De Velde (vrije speler), Irsan Dracevicanin (SKV Oostakker), Emre Arici (SKV Oostakker), Kursat Kaplan (Avrasya Gent), Ikbal (vrije speler).

Uit

Tys Heyerick (FC Heusden), Vincent Blommaert (Cercle Melle), Kristof Maes (Massemen), Thomas Steurbaut (Massemen), Kjell Van Der Haeghen (FC Latem), Sander Eeckhout (FC Heusden).

                                          Reporter 17, foto DDL