’t Gewestival in Roborst: Feest voor en door jeugdbewegingen!

19490129_1399979243420708_1129998703_o

Algemeen, 15/08/2017 –  Op zaterdag 2 september 2017 vindt de 3de editie van het geweldige ’t Gewestival plaats. Een festival georganiseerd door het Gewest Vlaamse Ardennen ( aka VLARD) van KSA Oost-Vlaanderen. Met dit festival wordt de +16 leden en (oud)-leiding van verschillende jeugdbewegingen de kans geboden om te verbroederen met elkaar en de zomer in die unieke jeugdbewegingsfeer af te sluiten.

Vanaf 14u zijn de jeugdbewegingen welkom op onze grasvlakte te Roborst om een partijtje volleybal te spelen of een praatje te maken met naburige groepen terwijl er kan genoten worden van een fris drankje. Naar de avond toe worden er enkele optredens voorzien van lokale helden en nadien wordt er verder gevierd op de beats van platenruiters uit de streek. Afsluiten gebeurt volgens traditie met een gezellig kampvuur. Op de koop toe kan iedereen gratis blijven overnachten op de camping en voorziet de organisatie op zondagvoormiddag een stevig ontbijt. De afwezigen hebben nu al ongelijk!

Meer info: www.tgewestival.be

affiche gewestival

X