Fotoreportage: Van Denderleeuw naar Zandbergen, per boot!

unnamed

Algemeen, 18/08/2017 –  Ann Housen en echtgenoot Erik zijn sinds kort gestart met bootverhuur in Denderleeuw. Het koppel kreeg intussen enkele Denderleeuwse politici op bezoek die zeer verheugd waren dat Denderleeuw een nieuw evenement op de toeristische kaart kan bijplaatsen, namelijk een nieuwe Bed en Breakfast,  Chillann genoemd, en de mogelijkheid van pleziervaarten op de Dender. (HDK, foto’s L.A.M.P.)

 

Vanuit Denderleeuw kan je hun boot huren voor maximaal 12 personen en je vertrekt dan in Denderleeuw aan de steiger van de BB-Chillann. Vanuit Denderleeuw naar Zandbergen (Geraardsbergen) of een andere bestemming  bijvoorbeeld van Denderleeuw naar Aalst,  het zijn prachtige relaxerende  boottochten in volle natuur die je naar eigen goesting traag of nog trager kan varen, om maximaal van het landschap en de  rust te genieten…

Vanop de Dender is het landschap ook helemaal anders, onze fotograaf L.A.M.P maakte van de gelegenheid gebruik (ondanks het minder mooie weer)  om toch nog een prachtige fotoreeks bijeen te schieten voor de lezers van De Beiaard.

Meer informatie over dit nieuw initiatief kan je vinden op:  http://www.chillann.be/420808237#page-comments

(Herman De Knijf, fotoreeks L.A.M.P)
X