Een glas wijn op je voetbalshirt, het is eens iets anders!

u17-moorstele-2017-2018-1.jpg

Moortsele, 17/092017 – De U17 van FCE Moortsele speelt voortaan met De Vlaamse Wijnacademie als shirtsponsor.

Bart Dhondt is bij Syntra Midden-Vlaanderen campusdirecteur van Gent en Oudenaarde en directeur van de Vlaamse wijnacademie.  Momenteel heeft deze U17 ploeg nog niet kunnen winnen in de competitie maar er zijn dan ook nog maar 2 wedstrijden gespeeld. “We weten dat het voor ons niet zo gemakkelijk gaat worden, maar het wordt voor ons wel een uitdaging die we graag aannemen om te kunnen bijleren. Binnen onze ploeg, die bestaat uit 18 spelers, hebben we toch wel capaciteiten waarmee er zeker mogelijkheden zijn om te kunnen groeien, daar ben ik als trainer zeker van. Het zou veel voldoening geven om elke speler vooruitgang te zien maken, aangepast aan zijn tempo en niveau,” aldus trainer Jan Vanderstraeten.

(Erwin De Clercq)

Bovenste rij:

Wim Brisard, Jan Vanderstraeten, Bouden Hoebeke, Branko De Vos, Yentl De Jonghe, Jan Paul Vanspauwen, Vic Van den Berghe, Rune Piro, Thibau Brisard, Bart Dhondt

Onderste rij:

Nelis Provost, Emiel Dhondt, C édric Dhondt, Jasper Haesendonckx, Michiel Mortier, Emile Scheerlinck, Liselotte Den Haese, Jaron Saerens, Floris Buyse

X