KVV Windeke prikkelt smaakpapillen in GC De Kluize

DDL scheldewindeke etentje kvv windeke 2

Oosterzele, 19/09/2017 –  Al wie voetbalclub KVV Windeke genegen is, kruist alvast zaterdag 23 en zondag 24 september aan in zijn agenda. GC De Kluize in Scheldewindeke wordt de ideale plek om lekker te tafelen. (R 17, foto DDL).

DDL scheldewindeke etentje kvv windeke 1

Op zaterdag 23 september vanaf 18 u 30 tot 21 u en zondag 24 september vanaf 11 u 30 tot 14 u 30 nodigen voorzitter Stefaan De Keyster en het bestuur van KVV Windeke je uit om te genieten van een eetfestijn dat heel verzorgd wordt door traiteur Peter. Er worden steak à l’os, scampi’s, trio van ‘t fijnste van ‘t zwijntje, frieten en groenten geserveerd. De kinderen smullen balletjes in tomatensaus en chipolata met warme appelmoes. Aan u de keuze. Deelnemen kost 17 euro, kinderen smullen tegen 10 euro. KVV Windeke wil graag je smaakpapillen prikkelen, tijdens zeg maar de twee fijnproeversdagen. Wie in GC De Kluize de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. Het bestuur van KVV Windeke maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinair eetfestijn. De deur zwaait open voor iedereen. Steun je favoriete club. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen bij bent.

(Reporter 17, foto’s DDL)

                                                           
X