Gevaarlijke koepel in Zottegem? Rudy heeft de oplossing!

21616040_1458012100933938_2786795584139492362_n

Satire-Zottegem, 19/09/2017 – Gisteren doken onheilspellende berichten op van de Egmontkoepel op de markt die zich inlaat met levensgevaar. Internetfenomeen Rudy Van Velzeke zorgt vandaag voor een oplossing.

Ist en veural, want kenne dat, Rudy ee geziet dit en Rudy ee gezeit dat en tes amol Rudy zijn faaite, Rudy zegt NIET dan ze MOETEN oup dienen Iglo kruipen op de mort. Rudy zegt allinne, moest Rudy zo oud zijn als die gastekes da Rudy er uuk zoo opgekropen en! Alle da wist toch doumste kalf als ze die plannen prisanteertigen indertijd dan de kinders dor gingen willen oup kruipen. Dan ze er een gat lotten on den achterkant van 3 meter diepe: DOUM! (En in pluitse van erover te neuten, doet er iet on!!!). Want kinders zijn kinders en geleuf Rudy, ze gon der bijven oup kruipen gelijk dan wij vroeger in buumen kropen! Ko zelfs mir zeggen, Rudy es fier op die gasten dan op dienen koepel kruipen. Da goan amoale vrieje venten werren en ferme wijven as ze grut zijn. Kijk noar Rudy… dienen kroopt vroeger ook overal op (hij kruipt trouwens nou uuk nog overal op)…wa ee Rudy niet amoale uitgestoken as tij kleine was. Moar vent toch!!!! En al dedie die zeggen dat een schande es van die kinders en ulder ouders meugen mij ne kir zeggen dan ze één van die dingen NIE gedon en:

– nen appel op zijnen kozzen Gerry zijne kop leggen en der em proberen af te schieten mee ne zelfgemoakten pijl en boog.

– mee ne katapult vanuit de mais noar de champetter schieten.

– een stuk van 5 Frank op de treinrails leggen

– een boomhutte moaken 5 meter huug in den buum

– mee zijn velo van de sleerboane rijden op speelplein van grotenberge

– pissen in de geburen ulder boite

– belleken trek doen

– een kamp moaken in t dak van nen vervallen Meulen.

– mee mijn kameroodsen uit de Congo, Dieudonneeken, op t ijs van de baron zijn vijver goan lupen Veur te kijken of t al sterk genoeg was.

– piroaten en trekbommen goan kopen bij die ou duuze in de gruten bazar (ze verkocht ze onder den tuug) .

– stinkbommen smijten in t schole

– goan zwemmen in t park van breivelde mee nen opgeblozzenen verkensdorm

– mijn voader zijn sigaren pieken en opruken

– oude ottobanden goan zoeken en in brand steken

– nen droad van ne mis openzetten omdan de koeien op stroate zo lupen

– tegen nen elentriekdroad pissen (da ek mor ééne kir gedon)

– over de paster zijn hekken kruipen om zijn appels te pieken

– de paster op mijn kop laten wrijven. Da was pas gevoarlijk.

en nou zoome een beetsen muurd en brand roepen omdat die kadeekees op nen koepel kruipen. Ze verwijten van soorte en ulder ouders van krapuul. Mja, tzal toch nog wor zijn, in Zottegem zijme RAS. Rudy es fier op da RAS !

 

Foto met dank aan Danny Cantaert. Rudy Van Velzeke live en in ’t echt? Check zijn Facebookpagina  !