Bjarne Laroy in 2018 terug op de fiets

1-Bjarne Laroy (1)

Ninove, 29/09/2017 –  Bjarne Laroy herlanceert zijn wielercarrière. Hierna legt hij zelf uit waarom. (RS)

Na een maand of vijf uit competitie te zijn geweest, en veel  nagedacht te te hebben, begon ik de koers te missen.  Ook het besef dat ik gestopt ben terwijl ik goed bezig was, begon mij meer en meer naar de koers te doen groeien. Heb heel veel kunnen nadenken, in deze periode en een drietal weken geleden heb ik besloten om terug op de fiets te stappen. Toen ik zag dat er bij Forte Young Cyciling nog een plaats vrij was, hebben we besloten om de eerste stap te zetten naar Patrick Verschueren . Zijn Team en programma spreken me heel erg aan. Maar omdat ik al zolang uit competitie was dacht ik, dat dit niet zou lukken. Vorige week heeft mijn papa dan contact  gehad met Patrick Verschueren en mochten we ( vandaag 25/09/2017 ) gaan voor een geprek. Na  een goed gesprek, heb ik dan getekend bij Forte Young Cycling team, en wil de komende twee seizoenen terug volledig toeleggen op  de wielersport. Mentaal ben ik terug op het juiste pad en ga er terug alles aan doen om me te tonen. Ik wil vooral  Patrick Verschueren bedanken voor de kans en het vertrouwen.”

Rudy Schietecatte.