Oosterzeelse wandelclub organiseert Deliriumtocht in Melle

DDL oosterzele melle deliriumtocht (4)

Oosterzele, 27/09/2017 – Op zaterdag 30 september organiseert ‘Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw’ de 18 de Deliriumtocht en de 16 de ‘50 km door het Land van Rhode’. Trek de wandelschoenen aan, ga naar het College  Melle, Brusselsesteenweg 459, en vertrek voor een tocht van 6, 12, 14, 18, 21, 27 of 50 km. (R 17, foto’s DDL).

De Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw wil iedereen zelf actief aan het wandelen krijgen. Een lovenswaardig initiatief. Studies wijzen inderdaad op de fysieke, psychologische en sociale weldaden van het wandelen. Wandelen heeft een   gunstige werking. Wandelen is goed voor het humeur, het vermindert depressie, angst en stress. Het geeft een boost aan het zelfrespect. Wandelen is zeer gunstig voor het hart. Iedereen vindt op zaterdag 30 september wel een tocht die het best bij hem of haar past. Nooit meegewandeld?   Probeer dan eens de 6 km. Bedenk dat, welke afstand je ook kiest, de sociale meerwaarde niet te onderschatten is. Wandelen is een heerlijke manier om ‘quality time’ door te brengen met uw partner, uw gezin, vrienden, club of nieuwe mensen te ontmoeten.

Wandel mee

Graag deelnemen aan de 18 de Deliriumtocht of de 16 de ‘50 km door Land van Rhode?’ Info: voorzitter Erik Lievens,  erik-lievens@skynet.be, 0475 / 78 11 96, secretariaat Diana Scheirlinck,  diana.scheirlinck@skynet.be.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle