Buurtproject ‘kom maar binnen’ oogst succes

001

Viane, 08/10/2017 – Neem dat naam van het project maar letterlijk want geïnteresseerde buurtbewoners nodigen elkaar met affiches aan hun raam.

Het is een project ontstaan van uit ocmw Geraardsbergen in samenwerking met Leader en de dorpsraad. “Bedoeling is om de sociale cohesie te versterken en het buurtgevoel aan te moedigen”, licht Fientje Wauters toe, ze is maatschappelijk werker bij OCMW Geraardsbergen en coördineert het project. “We gebruiken affiches en ook briefkaarten. Op deze briefkaarten kunnen bewoners hun hulpvraag of probleem schrijven, deze vragen kunnen zeer uiteenlopend zijn. De briefkaart komt dan bij mij terecht, ik zoek dan samen met de mensen naar een oplossing.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X