Groots verjaardagsfeest voor Balegemnaars uit 1947

DDL balegem reunie 1947 geboren balegemnaars (2)

Balegem, 07/10/2017 – Balegemnaar Dirk De Visscher organiseerde een groot feest voor alle Balegemnaren geboren in 1947.

De 70-jarigen kwamen samen in de feestzaal Het Ganzenhof in Balegem. Vele onder hen liepen school in het klooster of de gemeenteschool. In die tijd ontstond het idee van de graadklassen waardoor veel Balegemnaars vertrokken naar scholen in de buurt, hierdoor was het moeilijk om alle klasfoto’s terug te vinden. “Het was een puzzel om iedereen terug te vinden”, aldus Dirk “Toch ben ik er samen met Coessens Rita, De Bremroe Rosa, De Coene Ready, Thienpont Gentiel in geslaagd een mooie groep rond de tafel te krijgen. We hebben heel veel herinneringen opgehaald en verhalen verteld.”

Danny De Lobelle
X