Repair Caf é Oosterzele: bedankt fiksers

DDL oosterzele repair caf é (5)

Oosterzele, 07/10/2017 –  De vereniging ‘FV Repair Caf é Oosterzele’ mag alweer heel tevreden terugblikken op het ‘Repair Caf é’ dat op zaterdag 30 september in het GILO Oosterzele werd georganiseerd. Veel waardering op de zesde editie. (R 17, foto’s DDL).

Op zaterdag 30 september konden de Oosterzelenaars hun defecte spullen gratis laten herstellen door reparateurs. Gratis is helemaal in. De ‘fiksers’ hebben het alweer eens mooi gefikst. Ze gingen opnieuw met veel enthousiasme aan het werk. Een heel positieve editie wat het aantal herstelde stukken betreft. Een vriendelijk onthaal in het GILO Oosterzele. De bezoekers reageerden heel lovend. Felicitaties voor de goede organisatie. Pluspunt, je kon al vanaf 10 u terecht bij de fiksers. Er wordt (bot)gereedschap aangeboden waar serieus mee geklungeld is, zoals de spaden van uw reporter 17. En zie, vlijmscherp geslepen, opnieuw spit-klaar, dankzij de fiksers. ‘De waardering doet deugd en bewijst dat de inspanningen van de vereniging ‘FV Repair Caf é Oosterzele’, om nu al voor de zesde maal uit te pakken met een ‘Repair Caf é’, door de Oosterzelenaars geweldig wordt geapprecieerd. De waardering spreekt boekdelen en wordt beschouwd als een steun in de rug om het Repair Caf é onverdroten voort te zetten. Hartelijk dank gaat uit naar de fiksers, intussen een hechte groep vrienden geworden.

Ontmoetingsplaats

Het ‘Repair Caf é’ werd ook een ontmoetingsplaats. In de cafetaria is het gezellig toeven met vrienden. Er werden dranken, koffies, taarten…geserveerd tegen wel erg democratische prijzen. De vereniging FV Repair Caf é wil graag bijdragen tot een milieu- en maatschappijvriendelijk project. Ronduit een mooi initiatief in Oosterzele. Bedankt, fiksers. De vereniging FV Repair Caf é doet een warme oproep. ‘We zijn op zoek naar bijkomende fiksers, kom ons team versterken’, klinkt het. Info: Ivan Van De Sijpe, 09 / 362 91 85,  ivan.vandesijpe@skynet.Be, Antoine Van Hoorebeke, 09 / 362 62 05,  antoine.van.hoorebeke1@telenet.be.

Reporter 17, foto’s DDL