Jong regionaal talent scoort tijdens nationaal criterium!

De 'gouden' aflossingsploeg benjamins meisjes van ACG-kern Zottegem met ...

Geraardsbergen, 10/10/2017 – Atletiek Club Geraardsbergen, met een grote delegatie Zottegemse atleten, scoorde sterk op het Nationaal Criterium voor de jeugd dat eind september in Nijvel plaatsvond.

De benjamins meisjes van de aflossingsploeg Mogan, Aukje, Jenna en Elise behaalden goud. Hun tijd van 37.62 leverde niet alleen de eerste plaats op, maar was meteen ook goed voor een beste nationale jaarprestatie. Proficiat! Verder waren er nog knappe prestaties met zilver voor de aflossingsploeg bij de pupillen meisjes (met Rune, Laura, Anke en Aicha) op de 4x60m (33.75), Aicha Traore (pupillen meisjes) in het verspringen (4m52) én op de 60m (8.34) , Yarne Vermeulen (pupillen jongens) in het hoogspringen (1m43), Anke Sirjacobs (pupillen meisjes) op de 60m horden (10.95).

 

Meer info over Atletiek Club Geraardsbergen op Facebook

Meer info over de Zottegemse delegatie van Atletiek Club Geraardsbergen op Facebook

 

X