Toneelvereniging Sint – Martinus Balegem laat je schaterlachen met ‘De kat heeft muizenissen’

DDL balegem toneel just married 1

Balegem, 11 oktober 2017. Toneelliefhebbers kunnen alvast beginnen watertanden. De Koninklijke toneelvereniging Sint — Martinus Balegem zal je op zaterdagen 18 en 25 november telkens om 19 u 30 en op zondag 26 november om 18 u 30 met de opvoering van ‘De kat heeft muizenissen’ in zaal De Kring,  Gootje 61  in Balegem, tranen met tuiten laten lachen. ( R 17, foto DDL).

De Balegemse toneelvereniging biedt ook dit keer het fijnste, en (ont)spannendste van toneelkunst, met onverwachte wendingen of rare zijsprongen. Veel gekke situaties. Echt ‘Balegems’ volkstheater. Het toneelgezelschap staat alweer te popelen om zijn spiksplinternieuwe productie ‘De kat heeft muizenissen’, een blijspel in drie bedrijven, voor te stellen. De toneelvereniging laat je alweer bulderen van het lachen. De vrolijke en spontane lach zal je een   karrenvracht vitamientjes bezorgen. Na de grote successen van de vorige edities willen de acteurs en actrices van het toneelgezelschap Sint — Martinus Balegem alweer bewijzen dat het podium in zaal De Kring hun tweede thuis is.

Toegangskaarten

Snel reserveren is een goede raad. Toegangskaarten zijn te verkrijgen of te reserveren bij: de acteurs, in zaal De Kring op dinsdagen tussen 19 u en 20 u (vanaf 17 oktober) en via  vandevelde.carine@hotmail.com,antoine.van.de.velde1@telenet.be. Info: 09 / 362 68 56, 0478 / 75 51 53.

Reporter 17, foto’s DDL

DDL balegem De kat heeft muizenissen