Tijl De Witte voorzitter Groen Melle

groen-melle

Melle, 18/10/2017 –  Tijl De Witte werd door verkozen tot voorzitter van Groen Melle.  

Eind 2016 maakte Groen Progressief Sociaal Melle bekend dat ze in 2018 opnieuw als Groen Melle naar de kiezer gaan. Op 20 september 2017 organiseerde de partij een algemene vergadering waarop de leden  hun voorzitter konden aanduiden. Tijl De Witte haalde de meeste stemmen en aanvaardde het voorzitterschap: “Het doet natuurlijk deugd dat ik dit vertrouwen verder krijg. Ik zal me het komende jaar dan ook verder inzetten om er samen met de hele ploeg voor te zorgen dat we volgend jaar een zo goed mogelijke verkiezingsresultaat neerzetten. Wij wegen als oppositiepartij nu al regelmatig op het beleid, maar wij willen na de verkiezingen van 2018 de gemeente ook mee besturen.”

 

X