Con Animo Oosterzele in Good Company

DDL oosterzele lenteconcert con animo gc de kluize (1)
Oosterzele, 20/10/2017. Wat krijgt u als je de Koninklijke Muziekvereniging Con Animo Oosterzele op de planken zet? Een beklijvend concert, zonder meer. Kom op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke volop genieten van het concert ‘Con Animo in Good company’. (R 17, foto DDL).

Het concert ‘Con Animo in Good Company’ zal je aanspreken. Con Animo zal je graag verwelkomen in het Gemeenschapscentrum De Kluize. Het concert zal indruk maken. Vanaf 20 u wacht in GC De Kluize een zalige muziekavond. Beste muziekliefhebbers smul mee van de verrassing die Con Animo u te bieden heeft. De Oosterzeelse Muziekvereniging bouwt verder op zijn succesrecept van de vorige jaren: keigoede muziek door een groep enthousiaste muzikanten. Een absolute aanrader. Zeker weten, Harmonie Con Animo palmt opnieuw GC De Kluize in. Het concert wordt gedirigeerd door Bart Van Der Strieckt en gepresenteerd door Dirk Haenebalcke. Je krijgt een gevarieerd programma geserveerd.

Voorafgaand aan het concert (vanaf 19 u tot 19 u 45) wordt een gratis aperitiefje aangeboden. Tickets tegen 12 euro zijn te verkrijgen via www.gcdekluize.be, 09/363 83 30, reservaties@oosterzele.be. Tickets online: https://app.antigonetickets.be/nl/default/buy-tickets/index/distribution-id/40144/p/1.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Reporter 17, foto’s DDL
X