Leerlinge (16) KA Zottegem heeft al tweede boek klaar

ssss

Balegem/Zottegem, 25/10/2017 –  Fien Lampaert (16) uit Balegem is blij de publicatie van haar tweede boek aan te kunnen kondigen. Ze studeert Latijn-Talen in het zesde jaar aan het Koninklijk Atheneum te Zottegem en houdt van lezen, schrijven en katten.

Het boek, getiteld De laatste Vlucht, is een vervolg op haar debuutroman (Vlieg, Adelaar, Vlieg!) die ze twee jaar geleden uitbracht. In dit spannende vervolg wordt het verhaal van twee jongeren die terechtkomen in een bijzondere wereld verder verteld. Deze wereld, waarin mensen in dieren kunnen veranderen, barst van de intriges en corruptie. De Laatste Vlucht wordt gelanceerd op de boekenbeurs van 2017 in Antwerpen en Fien zelf zal signeren op drie november van 10.00 tot 15.00 uur bij uitgeverij Het Punt.

Het boek wordt op 16 december voorgesteld in Stokerij Van Damme in Balegem.

X