Voedseltuin Rijkbos trakteert met frieten uit eigen tuin

DSC_0710.JPG

Zottegem, 25/10/2017 – Komende zaterdag in de in de schuur van hoeve Rijkbos in Elene frieten van eigen bodem gaan proeven, het resultaat van een sociaal-ecologisch samentuinproject dat dit jaar werd opgestart. 

Twee keer per week werkt een ploeg van een tiental mensen in de gezamenlijke moestuin met heel veel warm-menselijke ontmoetingen als resultaat en uiteraard ook een overvloedige oogst. “Om het einde van het eerste geslaagde werkjaar te vieren, maken we graag frietjes klaar van eigen, pas geteelde aardappelen”, laat men vanuit Rijkbos weten. “Zet de kookpotten voor 1 keer opzij en kom je maag vullen met heerlijke homemade frietjes en snack aan democratische prijzen. Op is op!”

Afspraak zaterdag vanaf 18u00.

Meer info?

Check de Facebookpagina van Voedseltuin Rijkbos via deze link

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X