English in Action op het atheneum Zottegem

WP_20171024_15_14_16_Pro.jpg

Zottegem, 26/10/2017 –  Dit jaar organiseert het KAZ in samenwerking met het Britse taalinstituut English in Action, een week waarin de leerlingen een intensieve cursus Engels volgen, geleid door een team native speaking-docenten van het Britse taalinstituut.

Deze week is een kostenbesparend alternatief voor het volgen van een talencursus in Groot-Brittanni ë en biedt de leerlingen een unieke kans hun Engelse spreekvaardigheid te verbeteren en met meer zelfvertrouwen te communiceren. Niet alleen vergroten de leerlingen tijdens deze week hun woordenschat, ze worden ook aangemoedigd om de kennis die ze al tijdens de Engelse les op school hebben opgedaan, actief in praktijk te brengen.

Dit interactieve project wordt voor de eerste keer op het atheneum georganiseerd voor de leerlingen van de tweede graad, optie talen. Het is een intensieve lesweek waarin een actieve lesmethode gebruikt wordt. De week wordt afgesloten met een presentatie waarvoor iedere klas een sketch voorbereidt

X