MFL-Herzele zet zich dit jaar opnieuw in voor Herzeelse goede doelen

DSC_0074

Herzele, 26/10/2017 –  Dit jaar kozen ze voor Herzeelse jeugdverenigingen. Jeugdverenigingen werken immers met vrijwilligers. Zij zetten zich veelal dagelijks, (twee)wekelijks, maandelijks of jaarlijks in voor onze Herzeelse jongeren.  Hun budget is beperkt en wordt quasi volledig besteed aan onze jeugd. Ruimte voor een extra project of evenement is er niet, en daar wil MFL-Herzele iets aan doen.  

Maar liefst vijf Herzeelse jeugdverenigingen dienden een project in, in de hoop steun te krijgen via MFL-Herzele. MFL-Herzele roept opnieuw handelaars, verenigingen, scholen en particulieren op om geld in te zamelen. Naar goede traditie sluit MFL-Herzele af met een radiomarathon op Radio Star op  zaterdag 25 en zondag 26 november. Daar gaat schepen Benjamin Rogiers, gesteund door zijn sidekicks Els Coppens en Caroline De Vadder, de uitdaging aan maar liefst 36 uur radio te maken. Tijdens deze marathon worden alle actievoerders en goede doelen ontvangen en ondertussen worden platen op verzoek gedraaid.

Meer info via Radio Star