Zondagsreserven FC Tenstar Melle gehuldigd

Foto kampioenenwedstrijd.JPG

Melle, 26/10/2017 –  Op vrijdag 20 oktober hield de gemeente Melle haar jaarlijkse viering van de sportlaureaten.

Plaats van afspraak was Studio M in de Molenweg te Melle. Individuele sporters, ploegen en verenigingen die een titel behaalden in de periode van september 2016 t.e.m. augustus 2017 kregen een uitnodiging in de bus en werden door het gemeentebestuur op passende wijze gehuldigd voor de ogen van een 350-tal aanwezigen, waaronder special guest Jolien D’Hoore. Van de 3 teams uit Melle die kampioen speelden, kwamen er 2 van voetbalclub FC Tenstar Melle. De U15 kroonden zich onder leiding van Nasser Amadou tot provinciaal en later ook nationaal kampioen in hun leeftijdscategorie, terwijl de zondagsreserven  onder aanvoering van coach Jelle De Keukeleire  na 32 jaar zonder titel nog eens het hoogste schavotje mochten betreden.