‘Voor God en Vlaanderland’ Scheldewindeke: fanfare & drumband in concert + muzikanten gezocht!

IMG_4568Scheldewindeke, 04/11/2017 – De Koninklijke Muziekvereniging ‘Voor God en Vlaanderland’ strijkt op zaterdag 25 november weer neer in GC De Kluize in Scheldewindeke. Een toplocatie voor een topevenement. Kom de fanfare en de drumband bewonderen. (R 17, foto’s DDL).

 

In het rijk gevuld programma zitten opnieuw pareltjes. De sterren zijn nog altijd de muzikanten die elk concert opnieuw het beste van zichzelf geven onder de kundige leiding van de dirigenten Andreas Keppens en Wim Van Volsem. Je zult opnieuw vlug in de sfeer komen. Wie de muzikale strijders van de Koninklijke Muziekvereniging’ Voor God en Vlaanderland’ nog eens van jetje wil zien geven, zakt af naar de cultuurtempel De Kluize. Een perfecte manier om kennis te maken met de fanfare en de drumband. De drumband werd vorig jaar opnieuw Vlamo-kampioen. Een grote eer voor instructeur Andreas Keppens en de drummers. De muziekliefhebbers kunnen alvast beginnen watertanden. ‘Voor God en Vlaanderland’ blijft grote uitdagingen aangaan. Noteer alvast: zaterdag 25 november, GC De Kluize Scheldewindeke, 20 u. Snel wezen is een goede raad. Toegangskaarten kosten 8 euro (voorverkoop), aan de kassa betaal je 10 euro,  info@fanfarescheldewindeke.be,  www.fanfarescheldewindeke.be.

Muzikanten gezocht

Het orkest & drumband van de Koninklijke Muziekvereniging ‘Voor God en Vlaanderland’ is op zoek naar nieuwe muzikanten. Heb jij ook zin om samen muziek te maken in het orkest en drumband van de Scheldewindeekse muziekvereniging? Dan ben je aan het goede adres. Men wil je laten ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Kriebels om eens vrijblijvend mee te spelen? Wie van muziek houdt, zal het vast naar zijn zin hebben bij de Scheldewindeekse muziekvereniging. Je bent van harte welkom in de gezellige ‘Voor God en Vlaanderland’-familie. Wedden dat je er niet meer weg te slaan bent?   De repetities orkest vinden plaats op donderdag van 20 u tot 22 u en voor drumband op vrijdag van 19 u 15 tot 21 u in het chalet (achter sporthal), Sportstraat 5 Scheldewindeke.

Info:  www.fanfarescheldewindeke.be,  info@fanfarescheldewindeke.be.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle

IMG_3495

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
X