Con Animo Oosterzele verwent de smaakpapillen

DDL oosterzele lenteconcert con Animo (2)

03/11/2017 – Op zondag 3 december vanaf 11 u 30 organiseert Harmonie Con Animo Oosterzele een eetfestijn in GC De Kluize,Sportstraat 3  in Scheldewindeke. De Oosterzeelse muziekvereniging zet de deuren open voor iedereen. Het bestuur en de muzikanten nodigen je van harte uit. (R 17, foto DDL).

DDL oosterzele lenteconcert con Animo (1)

Als je de initiatieven van de Harmonie Con Animo waardeert, zoals het ronduit schitterend concert ‘Con Animo in Good Compagnie’ in oktober jl. bijvoorbeeld, kan je de harmonie steunen door deel te nemen aan het eetfestijn in GC De Kluize. Proef de heerlijke smaken en geniet van de gezellige ‘Con Animo’-sfeer. GC De Kluize, een prachtige locatie, waar je de geneugten des levens kan laten welgevallen. Het ‘Harmonie’-team zal er weer alles aan doen om je een heerlijk eetfestijn te bezorgen. Het eetfestijn heeft een goede reputatie, geroemd en bewierookt om de ongedwongen sfeer én het tongstrelend lekker eten. Je kan zich ook laven aan een hoorn des overvloeds. Je kan op zondag 3 december in het Gemeenschapscentrum De Kluize terecht voor enkele gezellige uren tafelplezier. Toon een groot hart en steun de Harmonie Con Animo, die veel waardering krijgt van de Oosterzelenaars. Er worden cote à l’os, zalm en kalkoentournedos met warme groenten en frietjes geserveerd. Aan u de keuze. Kinderen smullen balletjes in tomatensaus met frietjes. Deelnemen kost 17 euro, kinderen betalen 9 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de muzikanten en viaineke@conanimo.be.

Reporter 17, foto DDL