Goedkoper televisie kijken

economie-en-geld-www-debeiaard-com-2

11/11/2017 – TV-Vlaanderen de pionier voor satellietontvangst van radio en televisie, komt midden december met een nieuwigheid. Digitaal televisie kijken kan nu ook zonder kabelaansluiting zelfs in de betere kwaliteit met een schotelantenne. (FDS)

Met een gewone DVB-T antenne kan het nu gratis voor drie VRT zenders . Zonder kabelaansluiting kan iedereen vanaf midden december aan een lage prijs meer dan 15 zenders ontvangen in digitale kwaliteit met DVB-T2 . De ideale oplossing voor wie geen nood heeft aan tientallen zenders waar men toch nauwelijks naar kijkt. Wil men gratis honderden buitenlandse zenders bekijken, ga dan naar een satellietwinkel voor een schotelantenne met meerdere LNB’s om  meerdere satellieten te capteren. Groot voordeel van gratis DVB-T en het betalend DVB-T2 , ze zijn overal te ontvangen en men is niet meer gebonden aan een internetabonnement of de kabel. Prijsbewuste klanten zijn bereikbaar langs gsm en kunnen vanaf midden december heel goedkoop naar tv kijken. Wat velen vergeten, gebonden aan inkomen of handicap is het mogelijk een sociaal tarief te bekomen voor gsm gebruik, men hoeft geen vaste aansluiting te hebben om van het sociaal tarief te genieten.

Freddy De Schuiteneer.